F.A.Q

Om Du har en fråga som inte finns med i F.A.Q listan nedan, tveka inte att e-posta Din fråga till faq@musikmotcancer.se.

Om Du inte kan närvara på plats går det även att bjuda på objekten online under den pågående live-auktionen den 8 november, men Du måste först registrera Dig och få ett kundnummer för att kunna bjuda online.

Följande betalningsmöjligheter för de vinnande buden kommer att finnas i samband med auktionen:

  • Kontantbetalning – betala på plats och ta med objektet.
  • Kortbetalning – betala med kort på plats och ta med objektet.
  • Förskottsfakturering på plats – personen med det vinnande budet faktureras följande dag med fraktkostnaden påförd på den befintliga fakturan. Objektet skickas när fakturan är betald.
  • Förskottsfakturering online (både nationellt & Internationellt) om personen med det vinnande budet inte befinner sig på plats, faktureras personen följande dag med fraktkostnaden påförd på den befintliga fakturan. Objektet skickas när fakturan är betald.
  • Betalning med PayPal – personen med det vinnande budet kan betala via PayPal efter det att fakturan med fraktkostnaden påförd skickats ut dagen efter auktionen. Objektet skickas när fakturan är betald.

Hur kan jag registrera mig; Följ denna länk som tar Dig till registreringssidan, välj språk, fyll i formuläret och följ sedan instruktionerna.

Leveranstider; Inom EU 2-8 arbetsdagar

Leveranstider; Inom Sverige 1-5 arbetsdagar

Fraktkostnad; Inom EU – inklusive emballage, försäkring (upp till 50.000 SEK) samt tracking ca 1.200 SEK

OBS! Alla fraktkostnader tillkommer på det vinnande priset.

Fraktkostnad; Inom Sverige – inklusive emballage, försäkring (upp till 50.000 SEK) samt tracking ca 500 SEK via Posten.

OBS! Alla fraktkostnader tillkommer på det vinnande priset.

Till toppen