Hemsidan för MUSIK MOT CANCER 2014

Nu lanserar vi vår hemsida!

Musik mot cancer är en stor musikinsamling som går av stapeln på Folkets Hus Kulturhuset i Trollhättan, söndagen den 16 november 2014 mellan kl. 14.00-20.00. Musikinsamlingen genomförs till förmån för Barncancerfonden samt Lokala Barnavdelning på NÄL, vilket innebär att alla pengar som samlas in går oavkortat till och fördelas mellan dessa två organisationer. Arrangemanget genomförs av den ideella föreningen Musik mot Cancer Trollhättan

Välkommen till ett trevligt arrangemang och en familjedag med bland annat en stor MusikauktionMusikloppis samt Artister som uppträder under dagen.

Entré: Vuxna (18 år och uppåt) 50:-/person. Barn går in gratis.
Entréintäkten går oavkortat till Barncancerfonden och Lokala Barnavdelning på NÄL.

Varmt välkomna!