Vi på Musik Mot Cancer är presenterar stolt att Ace Wilder kommer att uppträda på vårt event som går av stapeln på Folkets Hus Kulturhuset i Trollhättan, söndagen den 16 november 2014 mellan kl. 14.00-20.00. Musikinsamlingen genomförs till förmån för Barncancerfonden Väst samt Lokala Barnavdelning på NÄL, vilket innebär att alla pengar som samlas in går oavkortat till och fördelas mellan dessa två organisationer. Arrangemanget genomförs av den ideella föreningen Musik Mot Cancer Trollhättan

Med ett par röda byxor och den charmigt trotsiga låten ”Busy Doin’ Nothin’” dök Ace Wilder under vårvintern upp som en riktig vitamininjektion på den svenska popscenen med sin megahit ”Busy Doin Nothing”. Redan fem veckor efter release har låten sålt dubbel platina i Sverige och legat #1 på såväl Spotify – som radiolistan. Läs mer här –>

Ace Wilder